lördag 31 januari 2015

Iguazufallen

Iguazufallen var mycket mer imponerande än vad jag någonsin hade förväntat mig. Har sett fallen från både den argentinska sidan och den brasilianska sidan. I Argentina kommer man väldigt nära vattnen. Tog en båttur där och blev bokstavligt talat genomblöt. Så nära de massiva vattenmassorna var vi i en liten gummibåt. Från den brasilianska sidan får man mer en överblick över alla de hundratals fallen som utgör Iguazu. Allt som allt är det säkert över en kilometer av vattenfall.

Igår hann vi även med ett besök i en fågelpark efter vattenfallen. Dom hade hur mycket fåglar som helst och man fick gå in i dom stora burarna. Ganska coolt att se alla färgglada fåglar på nära håll.

Idag har vi gjort en liten snabbvisit till Paraguay. Det var precis som att plötligt befinna sig mitt i sydostasien. Stekhett, galet mycket folk, mopeder och smuts överallt. Anledningen till att åka dit är billig elektronik. Jag köpte ingenting men det var värt att åka dit bara för upplevelsen.

Imorgon åker vi vidare in i djungeln. Först till Bonito och sedan till Pantanal. Efter det är det bara Paraty kvar och sen är det dags för Rio och KARNIVAL! Det är galet vad fort tiden har gått!

Ushuaia

Båtutflykt i Beagle Channel

Båten

La Boca i Buenos Aires

La Boca är tangokvarteren

Iguazu

Iguazu

Iguazu

Iguazu

Iguazu

Iguazu

Fåglar i fågelparken

Tucan

Papegoja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar