onsdag 24 december 2014

Mot Santiago!

Måndag 22/12 kl 20.20

Sitter på en bänk i ett garage på den chilenska/argentinska gränsen. Har suttit här större delen av dagen och kommer förmodligen bli kvar några timmar till. Det är kallt och jag har varit vaken sen klockan fem imorse men försöker att hålla modet uppe ändå. Didingo blev nämligen nekad inträde till Chile så Kyle blev tvungen att köra henne tillbaka till Argentina.  Vi har ägnat dagen åt att försöka hitta en buss som kan ta oss vidare till Santiago. Så här långt utan framsteg men det ska tydligen komma en om en timme eller så. Tyvärr får vi nu mycket mindre tid att utforska Santiago eftersom vi ska vidare innan jul men det är sånt man får räkna med när man är på resande fot. 

Är även lite deppig idag för att min tältpartner och allmänna partner in crime Emma lämnade oss imorse. Hon ska resa vidare på egen hand. Kommer sakna henne massor och kan inte föreställa mig att min nya tältpartner kommer vara ens hälften så bra. Vissa människor klickar man med ögonblickligen och Emma var verkligen en sån. 

Nästa stora happening här nere är självklart jul. Har inte den minsta lilla julkänsla i kroppen men enligt kalendern är det ju bara ett par dagar kvar. Kommer att fira i Chile och vi har storstilade planer för den stora dagen så det kommer säkerligen bli bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar