torsdag 8 augusti 2013

Handkonst och elefantgos

Igår kväll när vi kom tillbaka till vårt homestay efter en ganska sen middag frågade ägarens fru med stor entusiasm på väldigt dålig engelska om inte hon kunde få göra hennatatueringar på oss. Hon hade precis gjort sina egna färdiga eftersom hon ville vara fin till festen dom hade idag för att fira att ramadan är över. Det fick hon gärna göra. Det är nog tur att det är några veckor kvar tills jag kommer hem till civilisationen. Vet inte om jag hade varit helt bekväm med att knalla omkring på ICA med händer som ser ut såhär. 

Innan färgen skrubbats av

Slutresultatet

Idag vände turen på elefantfronten och vi fick äntligen klappa på lite snablar. Vi var de enda turisterna där så vi fick extra mycket tid att gosa med dom. Egentligen var det tänkt att vi skulle ha hjälpt till att ge dom tre halvvuxna sitt dagliga bad med eftersom vattennivån är så hög fick vi nöja oss med att klappa och beundra dom. Det är inte klokt vad stora dom är och ändå verkar dom så graciösa. 

Efter det åkte vi och tittade på ett vattenfall som var extremt mäktigt såhär efter monsunerna. 

Som avslutning på dagen satte vi oss på bussen hit till Alleppey. Det tog bara två timmar så det var en lyxigt kort resdag. Nu har vi checkat in på ett guesthouse där vi är de enda gästerna. Byggnaden är mer som en villa så i praktiken har vi ett helt hus för oss själva. Även det väldigt lyxigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar