onsdag 14 augusti 2013

Periyar Tiger Reserve

Ni ar ju inte sa bortskamda med bilder har pa bloggen sa passa pa att titta ordentligt pa bildkaskaden i forra inlagget.

Sitter pa ett internetcafe har i Kumily och har gjort sa under de senaste tre timmarna. Det har inte varit nagra andra har under hela tiden. Det ar iof inte forvanande eftersom vi ar de enda turisterna vart vi an gar i det har landet. Tur for indierna att dom har oss, annars skulle nog hela alndet ga i konurs! Anledningen till det langa besoket ar att jag hade massor med vuxengrejor att styra upp. Har betalat hyra och bostadsforsakring, styrt upp CSN och kurslitteratur infor hosten och fixat med betalningen till dykcentret pa andamanerna. Det ar ju inte sa himla manga dagar kvar pa den har resan sa jag borjar kanna att verkligheten kryper narmare.

Ikvall aker vi vidare med nattbussen upp till Chennai efter nagra dagar har vid nationalparken Periyar. I mandags var vi som sagt och duschade/blev duschade av en elefant och igar var vi pa tigerjakt. Sag tyvarr ingen tiger dock (dom ar ju som bekant lite utrotninghotande och inte sa stora fan av manniskor som klampar runt i deras djungel0. Men fick anda se ett jattestort tassavtryck som tydligen var gjort samma morgon. Haftigt! For utom det sag vi elva vildsvin, tva bisonoxar, tva hornbills, elefantbajs och massor av blodiglar och andra mer eller mindre mystiska insekter. Dessutom fick vi uppleva valdigt fin natur och en tur med en bambuflotte. Bra dag helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar