onsdag 16 maj 2012

Ater i Airlie Beach

Annu en dag har spenderats pa en buss och vi ar tillbaka i Airlie Beach igen. Pa fredag avgar segelbaten ut bland oarna och vi ar fett pepp pa det.

Nu sitter vi och internetnordar oss lite med varsin subway-macka i magen. Det dar med att halla nere pa matkostnaderna har inte gatt sa jattebra pa sistonde... Men att kopa mat i affarerna har ar sa sjukt dyrt sa skillnaden pa det och att kopa skrapmat pa en snabbmatskedja inte ar sa stor anda. Forsoker vi intala oss i alla fall...

For ovrigt saknar jag Magnetic Island lite. Pa Maggie ska tydligen den storsta populationen av vilda koalor i Australien bo. Vi traffade en norrman som hade sett en nar han var ute och korde. Sjalva spenderade  vi timtal pa olika vandringsleder men tror ni vi sag nan koala eller? Klart vi inte gjorde... Men jag ar nojd anda for jag ficktrots allt klappa pa en koala nar jag var pa wildlife showen.

Jaja nu ska vi styra vara subway fyllda kroppar mot hostelbaren och bjuda os sjalva pa ett glas vin. Nar vi tanker efter har vi faktiskt fortjanat det. Eller?

1 kommentar:

  1. Skulle inte ni jobba i Australien? Hur gick de med det? ;)

    SvaraRadera