fredag 31 oktober 2014

Otavalo

Nu har äntligen själva äventyret startat! Igår hade vi intromöte med gruppen och guiden och tidigt imorse rullade vi iväg i vår orangea truck. På vägen mot Otavalo stannade vi till vid ekvatorn. Tog lite bilder och åt lunch där. Vi passerade dock ekvatorn fyra gånger på galapagos så dess magi är litegrann förlorad för mig
Dagens destination var Otavalo. Staden är känns för sin enorma hantverksmarknad. Man kan lugnt säga att jag blev lite överentusiastisk där. Är numera stolt ägare till en virkad hatt, en ytterst färgglad väska, jordens gosigaste halsduk, massa armband i glada färger och lite annat krimskrams. Det fanns så mycket fint som man helt plötsligt kände att man behövde. 

Vi är 16 pers plus 1 guide och 1 chaufför i gruppen. Väldigt många britter, en del australiensare och lite annat löst folk. Dom flesta är ungefär i min ålder och så här långt har vi haft jätteroligt. Tror det kommer bli bra det här!

Imorgon ska vi ut i Amazonas för första gången. Är mycket spänd på hur det ska bli. Det är tydligen back to basics som gäller där ute. Förutom tält och allmän brist på toaletter innebär det att det inte kommer komma uppdateringar här på några dagar. Återkommer med bilder och grejer nån gång i början/mitten på nästa vecka. 

Sitter i en hängmatta med min nya hatt och skriver. Mycket semesterfeeling!

2 kommentarer:

  1. Haha på dina snaps trodde jag att det var en hög, typ trollkarlshatt du hade!! Men ser nu att det ju är hängmattan :p låter som du har det jättebra!! :)

    SvaraRadera
  2. Men åh hittade tillbaka till din blogg först idag, hjärnsläpp! Men kul att "läsa ikapp" :) verkar vara en superbra resa o äventyr du har framför dig :D kram från avundsjuk ;)

    SvaraRadera