lördag 6 juli 2013

Bangkok igen

Blogger appen har bestämt sig för att krångla. Skrev följande igår men fick tydligen inte publicera det så gör ett nytt försök nu:

Nu är vi tillbaka i Bangkok. 18 härliga timmar tig resan hit. Först med båt, sen med två olika bussar och till sist taxi sista biten. Kl halv sex imorse stod vi utanför hotellet och var väldigt tacksamma att det är bemannat dygnet runt och att det gick att få rummet så tidigt. Vi är nämligen två trötta resenärer idag. Inte ens jag, som i vanliga fall sover som ett barn i alla former av transportmedel, kunde sova ordentligt på den skumpiga vägen. Dessutom har ingen av oss ett enda rent klädesplagg kvar och den enda mat som gick att få tag på under resan var chips och glass. Hungriga, slutkörda och mer än lovligt äckliga med andra ord. Men vi deppar inte för det för imorn ska vi till Bali!! Längtar till sol, stränder och till att få tvätta kläder. 

Har precis varit och tagit bort stygnen i hakan. Skillnaden på Bangkoks sjukhus och det jag var på i Laos är ganska påtaglig. Hela Bangkok känns generellt mycket mer uppstyrt än vad Laos någonsin var. Bara en sån sak som att här finns trafikljus, shoppingcenter, människor som talar engelska och vanliga personbilar istället för mopeder och pick-ups gör att det känns nästan som hemma i jämförelse. 

Just nu ligger jag på sängen och äter taggiga asiatiska frukter. Mycket goda faktiskt! Funderar på om det inte är dags för dagens första power nap kanske...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar